Ring oss: 0104 50 50 00

Våra produkter

På Thomas Betong utvecklar, producerar och levererar vi ett brett utbud av fabriksbetongprodukter, alltid med miljön i åtanke.

 

I Sverige och Norge erbjuder Thomas Betong också Thomas Prefab® produkter som skalväggar, plattbärlag och balkonger.

Läs mer om våra Thomas Prefab® lösningar här arrow red2

 

tailormade se 

Vi utvecklar skräddarsydda produkter som uppfyller alla krav och behov för det specifika projektet och kundens önskemål. Vi är Specialisterna på Betong och har genom åren utvecklat ett stort antal olika skräddarsydda lösningar tillsammans med våra kunder.

Läs mer  arrow red2 

branded se

Vi har utvecklat ett antal unika produkter med speciella egenskaper och funktioner som du enkelt kan beställa till dina projekt. Dessa produkter har tagits fram efter omfattande forskning och utveckling, med utgångspunkt i våra kunders behov. Varje enskild produkt har ett specifikt produktnamn.

Läs mer  arrow red2 

special se

Vissa användningsområden kräver betong med särskilda egenskaper. Det kan t.ex. handla om höghållfast betong för höghus, betong för förbättrad arbetsmiljö eller dekorativa lösningar. Vi erbjuder ett brett utbud av sådana produkter och lösningar för dina projekt, samt ett antal kompletterande produkter såsom lösningar för avjämning och ytbehandling samt betong med låg densitet.

Läs mer  arrow red2 

standard se

Vi erbjuder olika typer av fabriksbetong och prefabricerad betong. Betongen uppfyller standardkrav, baserat på standarderna SS-EN 206 och SS 137003. Varje betong produceras enligt en specifikation från kunden gällande VCT, exponeringsklasser, hållfasthet, konsistens, temperatur och max kornstorlek.

Läs mer  arrow red2