Sök
Stäng denna sökruta.

Studenter och unga akademiker

Är du ung akademiker som brinner för att göra avtryck i världen? Kom med i Team Thomas, där vi inte bara arbetar med betong – vi formar framtidens möjligheter.

Medan du navigerar genom dina studier eller förbereder din examen, erbjuder vi dig en inblick i en karriär fylld av innovation och tillväxt. Inom vår koncern finns flera möjligheter för dig som student eller nyexad att ta ditt nästa kliv ut i yrkeslivet. Vi har program skapade just för dig!

Ge dig ut på ett spännande äventyr med oss!

Vi erbjuder dig en miljö där dina idéer värderas och ditt bidrag gör en konkret påverkan. Vi brinner för att skapa en kultur av lärande, samarbete och framsteg. Vår vision sträcker sig bortom att bara leverera högkvalitativa tjänster; det handlar om att ge dig möjlighet att utmärka dig inom kundengagemang, kvalitet och att skapa enastående ekonomiska resultat.

Nyfiken på att lära dig mer? Läs mer om Thomas Concrete Groups Trainee-program och de spännande vägarna inom Thomas Betong som finns tillgängliga för unga akademiker – våra Young Professionals-program. Börja din resa med oss idag och bli en del av något större!

Scroll to top