Sök
Stäng denna sökruta.

Varumärkesprodukter

Vi har utvecklat ett antal unika produkter med speciella egenskaper och funktioner som du enkelt kan beställa till dina projekt. Dessa produkter har tagits fram efter omfattande forskning och utveckling, med utgångspunkt i våra kunders behov. Varje enskild produkt har ett specifikt produktnamn.

Thomagrön är vår klimatförbättrade betong som kan användas i alla typer av applikationer och projekt. Kan reducera klimatavtrycket med över 50 procent.

Thomagarage Grön är en klimatförbättrad betong speciellt framtagen för att användas i garage. Den har 40 procent lägre klimatavtryck jämfört med en anläggningsbetong. Den ger också en ljusare yta, vilket minskar belysningsbehovet.

Thomagolv 4v Grön används i till exempel offentlig miljö, där det idag traditionellt används limmad plastmatta. Genom att välja Thomagolv 4v Grön tillsammans med Sarlon Modul Up från Forbo säkerställs fuktsäker golvläggning redan fyra veckor efter tätt hus och styrd torkning. Ingen ytterligare fuktmätning krävs.

Thomatork Grön är en serie produkter som är speciellt anpassade för att säkerställa en snabb och pålitlig uttorkningstid, med en väsentligt minskat klimatavtryck.

Med ThomaSKB Grön får du en självkompakterande betong med minskat klimatavtryck. Det är en homogen betong med jämn och hög kvalitet och en bättre arbetsmiljö med tyst gjutning utan vibrering.

Thomafrys Grön är klimatförbättrade anläggningsprodukter med provad och dokumenterad motstånd mot frysning. Produkten motstår upprepad frysning och tining i aggressiva miljöer med klorider utan att brytas ner av frost.

Thomatork är produkter som är framtagna för att du ska få en snabb och pålitlig uttorkningstid. Används där golvmaterial och tidplan styr kraven på uttorkning.

Vår frysprovade betong Thomafrys används i utomhuskonstruktioner i marina miljöer eller i konstruktioner utsatta för tösalter.

Scroll to top