Sök
Stäng denna sökruta.

Betongpumpning

Vi har lång erfarenhet inom betongpumpning och i kombination med vår kunskap om betong vet vi exakt vilken betong som passar för vilken pump.

På Thomas Betong har vi levererat betongpumptjänster i flera decennier. Vi vet också vilken betongkonsistens som fungerar bäst med vilken betongpump. Dessutom  genomför vi tester innan framtagning av nya betongprodukter för att säkerställa pumpbarheten.

Tillsammans utreder vi alla möjligheter för att hjälpa dig och ditt företag, speciellt när jobben innefattar långa slang- eller rördragningar eller andra typer av specialgjutningar. 

Säker och effektiv betongpumpning – din lösning för varje projekt

Betongpumpning är nyckeln till framgång för ditt byggprojekt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov och bistår med vår expertis redan från projektets början. Vi kommer också gärna ut till din byggarbetsplats och hjälper till.

Vill du veta mer om våra tjänster, hjälp med att välja rätt betongpump eller är det dags att boka? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Betongpumpning_CentralenE02

Förberedande analys på byggarbetsplatsen

Vi utför en grundlig analys på plats för att identifiera eventuella hinder, bedöma uppställningsyta, räckvidd och markförhållanden. Vi samarbetar för att planera den mest effektiva arbetsmetoden, välja rätt storlek på betongpump och avgöra om ytterligare utrustning såsom slangar eller rördragning behövs.

Löser komplexa utmaningar

Vår omfattande erfarenhet gör att vi kan hantera även de mest komplexa uppdragen. Visste du till exempel att vi både pumpar betong nere i världens näst djupaste tunnelbanestation i Stockholm och att vi dessutom pumpat betong upp till Nordens högsta byggnad Karlatornet, 246 m högt?

Våra pumpar finns i en rad olika storlekar och typer: citypump, rotorpump, hallpump, mastpumpar och hybridpumpar med mastlängder från 18 till 56 meter.

Betongpumpning_Karlatornet
Vi har levererat betong till bygget av Karlatornet. Högst uppe på toppen, 246 m upp, syns en av våra pumpar,
Scroll to top