Sök
Stäng denna sökruta.

Vi kan betong

Vi har alltid fokuserat på betong. Under våra snart 70 år i branschen har vi utvecklat en rad innovativa betongprodukter och lösningar. Vi levererar fabriksbetong och prefabricerad betong till olika projekt för bostäder, kommersiella byggnader och infrastruktur. Vi är Specialisterna på betong.

Vi designar, producerar och levererar ett brett utbud av fabriksbetongprodukter. Allt från skräddarsydda och projektspecifika lösningar till unika varumärkesprodukter med speciella egenskaper och extra lågt klimatavtryck.

Utöver det erbjuder vi ett brett utbud av tjänster som komplement till våra produkter, allt från rådgivning och teknisk support i form av hållfasthetsmätning, till digitala tjänster och betongpumpning. Våra erfarna tekniker hittar alltid rätt lösning, oavsett hur komplicerat ditt projekt än är. Och oavsett vad du än ska bygga.

Vi startade vår prefabverksamhet 1990. Idag är vi en helhetsleverantör av prefabricerade betongelement. Hos oss hittar du allt från plattbärlag, skalväggar och balkonger till massiva bjälklag, hel- och halvsandwichväggar och sockelelement. Den största delen av lösningarna är även klimatförbättrade i nivå 1 till 4, enligt Svensk Betongs vägledning.

Dessutom hjälper vi våra kunder i tidiga skeden med att hitta rätt lösning för projektet. Vi levererar också tjänster som projektledning, design och konstruktion samt montage av stomme.

Minska din klimatpåverkan

Tack vare vårt fokus på att utveckla mer hållbara lösningar och tjänster samt minska utsläppen från våra produkter och verksamheter, kan du som kund också minska din klimatpåverkan. 

Vi levererar betong och prefab

Vi levererar betong och prefablösningar till många olika typer av projekt. Faktum är att vi bygger hela samhällen. Här kan du läsa mer om alla de olika typer av byggnader och anläggningar vi kan leverera till. Om du har funderingar över projekt är du alltid välkommen att kontakta oss.

Våra projekt

Biomedicum

BRF Nivå

Trysil Alpine Lodge

Scroll to top