Sök
Stäng denna sökruta.

Vi är
Specialisterna
på betong

Efter snart 70 år på marknaden är vi en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong och prefab i Sverige. Genom vårt stora sortiment av produkter med ett brett utbud av tjänster kan vi säkerställa kompletta och effektiva lösningar för ditt byggprojekt.

Thomas Betong har 38 betongfabriker och fyra prefabfabriker samt 495 medarbetare. Vi ingår i den svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group med verksamhet i Sverige, Polen, Tyskland, Norge och USA.

VÅR VISION:

Att uppfattas som bäst i vår bransch.

VÅR MISSION:

Att vara närmast kunderna och att tillsammans aktivt bidra till att bygga ett hållbart samhälle.

Spela videoklipp

Thomas Concrete Group i siffror

0

Betongproduktion,
miljoner m3

0

Antal fabriker

0

Antal medarbetare

0

Omsättning,
miljarder SEK

Thomas Concrete Group grundades 1955, då den svenske ingenjören och entreprenören Martin Thomas grundade företagets första betongfabrik i Karlstad. Företaget, som då hette Färdig Betong, växte snabbt och började redan 1965 expandera internationellt. Idag har koncernen verksamhet i Sverige, Polen, Tyskland, Norge och USA.

Åren har gått men Team Thomas kännetecknas fortfarande av den starka, innovativa andan och det självständiga förhållningssättet som vår grundare hade. På detta sätt strävar vi efter att ligga i framkanten av utvecklingen av framtidens betonglösningar.

Scroll to top