Sök
Stäng denna sökruta.

Young
Professionals

Är du nyutexaminerad eller ung akademiker i början på ditt yrkesliv? Då har vi ett program utformat för att ge dig en flygande start i karriären. 

Som Young Professional inom Thomas Concrete Group startar du en utvecklingsresa där du kombinerar praktiskt arbete i din roll med ett förstärkt introduktions- och utvecklingsprogram. Programmet är utformat för att ge dig en bred förståelse för verksamheten och chansen att bygga upp ett unikt nätverk inom vår organisation. 

Sedan våren 2022 har vi startat program inom IT, affärsutveckling och konstruktion.

Young Professionals tre delar

Programmet består av tre delar och innehållet skräddarsys för att passa inriktningen på din tjänst som Young Professional. 

Affärsutveckling – möten och presentationer kring den övergrupande affärsutvecklingsprocessen som du ingår i. Du får möjlighet att träffa affärsledningen för koncernen samt den svenska verksamheten. 

Arbetsprocess – nätverk, rutiner och arbetssätt inom den arbetsprocess du kommer att verka i.

Lär känna företaget – en bred introduktion till båda affärsområdena i Sverige, det vill säga Affärsområde Betong med färsk betong och Affärsområde Prefab med prefabricerade betongelement. Du får vara med på fabrik, åka betongbil, delta på säljmöten och liknande. Allt med syftet att ge dig en riktigt bra förståelse för verksamheten och vilka vi är som arbetar i Team Thomas.

Lockas du av möjligheten att ta del av Team Thomas Young Professionals-program? 

Tveka inte att söka våra lediga tjänster! 

Scroll to top