Sök
Stäng denna sökruta.

Teknisk rådgivning betong

Genom en öppen dialog med våra kunder i projektets tidiga skede kan vi bistå med teknisk rådgivning för att utforma projekten på ett effektivt sätt samt ta fram rätt produkter med korrekt konsistensklass som möter kundens och projektets behov. 

Vi hjälper våra kunder att välja rätt produkt, som uppfyller alla krav och förväntningar. Tillsammans diskuterar vi förutsättningarna för kundens projekt och analyserar dokument, föreskrifter och ritningar. Vi erbjuder också utbildningar i vårt eget Thomas Academy.

Välja rätt produkt

Våra tekniska säljare hjälper dig att välja rätt produkt efter projektets förutsättning. Vi kan också hjälpa dig med råd om vad du behöver tänka på när du ska gjuta i kallt eller varmt väder. Du kan också få teknisk rådgivning om metoder för att säkerställa att du uppnår dina tidsmål för borttagning av formarna.

Thomas Academy

Behöver du ny kunskap om våra produkter eller vill du lära dig mer om hur klimatförbättrad betong kan bidra till ett hållbart samhällsbyggande? Vi erbjuder kurser som är anpassade efter kundens önskemål eller projektbehov kring allt som rör byggande med fabriksbetong. Våra medarbetare har gedigen kunskap som de gärna delar med sig av.

Scroll to top