Sök
Stäng denna sökruta.

Vi i Team Thomas

Vårt Team Thomas består av en mängd fantastiska människor med olika bakgrund och olika yrkesroller. Lär känna våra kollegor genom deras egna upplevelser och få en inblick i vardagen hos oss på Thomas Betong. 

De här rollerna finns hos oss

Inom Thomas Betong kan du göra karriär inom många olika områden och på många olika platser. Hos oss är varje del i teamet lika viktig. Här presenterar vi de större rollerna inom vårt företag, för att inspirera dig att bli en av oss.

Upptäck möjligheterna hos Thomas Betong!

Fabriksbetong
Betongproduktion

Här finns ett sammansvetsat team som producerar och levererar bra betong och service till våra kunder. Inom vår produktion finns roller som…
Ansvarig driftledare: Du ansvarar för produktionen, säkerheten, miljön och kvaliteten.
Processoperatör: Du övervakar och styr produktionen, kontrollerar kvaliteten och löser problem.
Fabriksstöd: Du hjälper till med det som behövs för produktionen.
Transportplanerare: Du planerar och koordinerar logistiken av vår leverans.

Glad-betongchauffor_800x500
Betongbilschaufför

För att våra kunder ska få sin betong behöver vi en bra logistik. Som betongbilschaufför är du vårt ansikte utåt och den som möter våra kunder varje dag. För oss är du mer än en chaufför; du är ansvarig för att leverera högkvalitativ betong, kunskap och pålitlig service på ett säkert sätt. Förutom att du är i ständig dialog med våra kunder arbetar du nära processoperatörerna på fabriken och med pumpmaskinisterna på byggarbetsplatsen. 

Pump_Karriar
Pumpmaskinist

Pumpmaskinisterna har ett ansvarsfullt och utmanande uppdrag. Jobbet innebär att pumpa färsk betong till rätt ställe på kundens arbetsplats på ett säkert sätt. Förutsättningarna påverkas av väder och vind, uppställningsplats och typ av betong som ska pumpas. I den här rollen är samarbetet med betongbilschaufför och fabrik lika viktigt som dialogen med vår kund. Arbetet är självständigt och varierande men alltid med stort säkerhetstänk. 

Teknisksalj_Karriar
Teknisk säljare

Som teknisk säljare är ditt uppdrag att sälja betong till alla olika kunder på byggmarknaden.  Du ser till att ge råd och anpassa lösningar efter kundens behov, oavsett om vår kund är en entreprenör, beställare eller privatperson. 
Du är vår ambassadör och skapar och vårdar goda relationer.

Digitala-tjanster_2
Projektchef Prefab

Som projektchef har du en nyckelroll i att leda och koordinera olika projekt. Ditt huvudsakliga fokus är försäljning av våra prefablösningar, men du har också ansvar för viss projektledning för produktion och leverans. Genom att kombinera dessa områden skapar du en bred kompetens inom bolaget, från försäljning till leverans och säkerställer bästa möjliga leverans till kund.

Socialt
Prefabproduktion

Här finns ett härligt team med fokus på att tillverka högkvalitativa betongelement till våra kunder. Här finns roller som… 
Fabrikspersonal: Du är delaktig i hela tillverkningsprocessen från formbygge till gjutning och avlastning. 
Produktionsledare: Du leder ditt team i produktionen, med lite extra ansvar för just teamet och er gemensamma leverans.
Kvalitets- och produktionstekniker: Du driver och utvecklar vår produktion inom säkerhet, kvalitet, produktivitet och miljö. 

Konstruktor_Karriar
Konstruktion

Arbetet som konstruktör innebär att du arbetar med betongstommar till bostadsprojekt och tar fram konstruktions- och tillverkningsritningar, beräkningar och produktutveckling. Du är en viktig rådgivare i konstruktionsfrågor och bidrar till att utveckla våra kunders och våra egna produkter över tid. Du samarbetar med andra konstruktörer, projektledare, säljare och fabriker och utnyttjar vår moderna teknik för att skapa effektiva betonglösningar.

Projektledare
Projektledning

Som projektledare är du ansvarig för att leda och samordna våra prefabprojekt från start till mål. Du har kontakt med kunder, konstruktörer, projektörer och fabriker och ser till att projektet utförs i tid, med god kvalitet och lönsamhet. Du planerar, kontrollerar och följer upp leveranser och hanterar eventuella synpunkter eller problem som uppstår.

MILJOB2-scaled.jpg
Supportfunktioner

En lika viktig del i vårt team är våra kollegor i supportfunktioner. Hos oss kan du bland annat jobba inom IT, ekonomi, HR, marknadsföring, arbetsmiljö, inköp, miljö, kvalitet, produktutveckling och affärsutveckling.

Här finns goda möjligheter att arbeta som specialist inom ditt område och bidra till att vi som helhet blir Specialisterna på betong!

Vill du utforska möjligheter inom Team Thomas och vara en del av Specialisterna på Betong, fokuserade på att bidra till ett hållbart samhällsbyggande? 

Om du är redo att investera i din framtid och att växa med Team Thomas, vill vi gärna höra från dig! Upptäck möjligheterna hos oss och se om det finns några lediga tjänster nära dig.

Vi bjuder på en spännande resa. Välkommen att hänga med! 

Scroll to top