Sök
Stäng denna sökruta.

Våra tjänster – betong

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som komplement till våra produkter. Våra erfarna tekniker hittar alltid rätt lösning, oavsett hur komplicerat ditt projekt än är. Vi erbjuder också betongpumpning, betongleverans samt digitala tjänster som underlättar vardagen på byggarbetsplatsen.

Vi erbjuder teknisk rådgivning för att skapa en högkvalitativ produkt som matchar ditt projekt. Vi har också möjlighet att ge er specialanpassade utbildningar i vårt Thomas Academy.

Vi erbjuder en rad tekniska tjänster för våra kunder. Både innan, under och efter gjutningen. Vi provar den färska och hårdnade betongens egenskaper, inklusive konsistensklass och tryckhållfasthet. 

Vi erbjuder support med hållfasthetsprognoser och prognoser för värmeutveckling samt klimatavtryck. Om du behöver EPD:er för att kunna miljöcertifiera projektet hjälper vi dig med det också.

Genom vår digitala tjänst Min Betong har du tillgång till följesedlar och kan ta emot uppdateringar om dina leveranser i realtid. Tack vare sensorer integrerade i betongen erbjuder vi även en tjänst för digital hållfasthetsmätning, där mätdata skickas direkt till Min Betong.

Tack vare vår långa erfarenhet inom betongpumpning i kombination med vår kunskap om betong vet vi exakt vilken typ av betong som passar för vilken pump. I vår egen pumpbilsflotta har vi betongpumpar upp till 56 m.

Vi levererar betong till dina projekt och vårt mål är att vara på rätt plats, i rätt tid och förse kunderna med utmärkt service. Genom att vi äger en del av våra betongbilar har vi kontroll över logistiken och kan därigenom säkerställa en hög servicenivå.

Scroll to top