Sök
Stäng denna sökruta.

Digitala tjänster

Vi är övertygade om att digitaliseringen av byggbranschen kommer att vara en nyckel för att hitta mer effektiva arbetssätt. Bättre transparens och realtidsdata kommer att hjälpa oss att göra mer hållbara val i framtiden. Därför erbjuder vi ett antal digitala tjänster som kan underlätta vardagen på din arbetsplats.

Genom vår digitala tjänst Min Betong har du tillgång till följesedlar och kan ta emot uppdateringar om dina leveranser i realtid. Tack vare sensorer integrerade i betongen erbjuder vi även en tjänst för digital hållfasthetsmätning, där mätdata slutligen skickas direkt till Min Betong.

Min Betong förenklar vardagen

Tjänsten Min Betong finns i tre varianter. Titta i tabellen för att se vilket alternativ som passar dig bäst. 

Webbportalen når du via länken nedan. Här hittar du samtliga funktioner i tjänsten. Appen Min Betong kan du ladda ner där appar finns. Här finns ett begränsat urval av funktionerna.

Om du saknar inlogg eller har glömt det – mejla till minbetong@thomasbetong.se eller kontakta din säljare så hjälper de dig vidare. 

Digital hållfasthetsmätning

För att få tillgång till Digital hållfasthetsmätning behöver ditt projekt ha prenumerationen Min Betong PLUS. Detta skaffar du i samband med beställning av tjänsten Digital hållfasthetsmätning. Mätutrustningen hyr du av oss.

Min-Betong1
Scroll to top