Sök
Stäng denna sökruta.

Fabriksbetong

Vårt fokus har alltid varit betong. Under snart 70 år i branschen har vi utvecklat en rad innovativa betongprodukter och lösningar. Vi levererar våra betongprodukter till olika projekt för bostäder, kommersiella byggnader och infrastruktur. Vi erbjuder också ett brett utbud av tjänster som komplement till våra produkter. Våra erfarna tekniker hittar alltid rätt lösning, oavsett hur komplicerat ditt projekt är. Vi är Specialisterna på betong. 

Produkter

Vissa projekt kräver betong med speciella egenskaper. Genom åren har vi utvecklat ett stort antal skräddarsydda produkter som uppfyller alla krav och behov för det specifika projektet. Och vi gör det tillsammans med våra kunder.

Tack vare all kunskap vi har samlat på oss har vi kunnat utveckla produkter med speciella egenskaper och funktioner. Produkterna har tagits fram efter omfattande forskning och utveckling, med utgångspunkt i våra kunders behov.

Vissa användningsområden kräver betong med särskilda egenskaper. Det kan till exempel handla om sprutbetong för tunnlar, UV-betong eller mönsterbetong. Vi har ett brett utbud av sådana produkter och lösningar för dina projekt.

Vi erbjuder olika typer av fabriksbetong som uppfyller standardkraven. Betongen produceras enligt en specifikation från kunden gällande bland annat vct, exponeringsklasser och hållfasthet.

Tjänster

Vi erbjuder rådgivning för att skapa en produkt som matchar projektets unika krav, med rätt konsistens och klass. Vi ger också support med prognoser om hållfasthet och värmeutveckling samt minimerat koldioxidavtryck, vilket bidrar till ett mer hållbart byggande.

Vi kan erbjuda ett flertal olika tjänster för våra kunder, innan, under och efter gjutning. Vi provar den färska och hårdnade betongens egenskaper, konsistensklass samt tryckhållfasthet. 

I vår digitala lösning Min Betong kan du se följesedlar och få uppdateringar om leveranser i realtid. Med hjälp av sensorer i betongen kan du dessutom få digital hållfasthetsmätning, där informationen skickas direkt in till Min Betong.

Vår långa erfarenhet inom betongpumpning i kombination med hög produktkännedom gör att vi vet exakt vilken typ av betong som passar för vilken pump.

Vi levererar betong till dina projekt och vårt mål är att vara på rätt plats, i rätt tid. Vi ger också kunderna förstklassig service. Tack vare att vi äger en del av våra betongbilar har vi också kontroll över logistiken.

 

Våra projekt

Klimatförbättrad betong

Björken i Torsby

Klimatförbättrad betong

Västlänken Centralen E02

Klimatförbättrad betong

Kineum

Scroll to top