Sök
Stäng denna sökruta.

Våra tjänster – prefab

Våra tjänster på prefabsidan består av både teknisk rådgivning, projektledning, design och konstruktion samt montage av stomme. Vi finns med hela vägen från tidiga skeden till att den färdiga stommen levereras och kanske till och med monteras.

I tidiga skeden i projekten kan det finnas många frågor om både produktval och val av stomlösning. Då hjälper våra projektchefer till att reda ut frågetecknen. Och ju tidigare de kan komma in i projekten desto bättre är det.

Våra projektledare står för genomförandet av projekten externt och internt. De ser till att vi levererar rätt material till rätt plats i rätt tid både till kund och till våra fyra prefabfabriker.

På vår designavdelning arbetar konstruktörer som ser till att ta fram de ritningar som behövs för att våra prefabricerade betongelement ska kunna produceras i våra prefabfabriker.

På Thomas Betong har vi många års samlad erfarenhet av att erbjuda våra kunder stomme med montage. När du beställer stommontage av oss garanterar vi att stommen byggs på ett tryggt och smidigt sätt. Vi levererar stomme med montage över hela Sverige.
Scroll to top