Ring oss: 0104 50 50 00

Välkommen till

Thomas Betong

Välkommen till Thomas Betong

Betong, Prefab, Betongpumpning. Efter 60 år på marknaden är vi en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige. Genom att kombinera leverans av betong med våra prefabprodukter och breda utbud av tjänster, kan vi säkerställa kompletta och effektiva lösningar för ditt byggprojekt. Vi är Specialisterna på betong.

Kompetensutveckling

Thomas Betong är ett kunskapsföretag och bedriver regelbunden kompetensutveckling för såväl kunder som anställda. Detta görs i Thomas Betong-skolans regi i form av utveckling och kompetensförsörjning.

Thomas Betong-skolans interna ben, vars guidelines utformas centralt, riktar sig till sina anställda och vi lägger mycket resurser på den interna kompetensutvecklingen.


Målet är att varje anställd ska ha en individuell utvecklingsplan. Denna utvecklingsplan arbetas fram i en återkommande dialog mellan chef och medarbetare. Det är viktigt för oss att med Thomas Betongs värderingar utveckla såväl medarbetarskap som ledarskap.


Kompetensutveckling är för oss inte bara utbildning – det pågår kontinuerligt i det dagliga arbetet. Thomas Betong är en dynamisk organisation med spännvidd mellan kompetenser, åldrar och erfarenheter. Erfarenhetsutbytet mellan nyanställda och bolagets mångåriga trotjänare är en viktig del i kompetensutvecklingen.


Vår välrenommerade Thomas Betong-anda gör den dagliga kompetensutvecklingen möjlig och naturlig.

 

SENASTE NYHETER - 2024-04-15

Thomas Betong investerar i biogasdrivna betongbilar – minskad klimatpåverkan i fokus

Thomas Betong utökar sin fordonsflotta med biogasdrivna betongbilar från Scania. Med de nya bilarna kommer CO2-utsläppen att ...

Funderar du över hur vintergjutningen blir allra bäst? Här är våra hetaste tips.

När temperaturen närmar sig +5 ˚C måste man alltid skydda betongen från vind och kyla för att hindra avkylning och säkerställa hållfasthetstillväxt.

bannerimage
Är hållbarhet viktigt för dig?
Skriv in din e-postadress nedan för att få Thomas Concrete Groups senaste hållbarhetsrapport i PDF-format direkt i din inkorg.