Ring oss: 0104 50 50 00

Thomas Betong i Västsverige

Thomas Betong är en av Sveriges ledande betongleverantörer. I Västsverige producerar och levererar vi våra produkter från 16 betongfabriker och 2 prefabfabrikerer. 

Betongfabrikerna är belägna i Göteborg, Mölndal, Ale, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Borås, Alingsås, Skövde, Mariestad, Väröbacka, Alingsås, Hallinden, Strömstad, Vara/Arentorp och Falköping. Vårt största fokus ligger i att leverera kvalitetsbetong på utsatt tid till din arbetsplats. Vi besitter en stor betongteknisk kompetens, så tveka inte att höra av dig till vår ansvariga tekniker eller en av våra tekniska säljare för att få hjälp med just ditt bygge. Alla kontaktuppgifter finner ni längre ner på sidan.

Våra prefabfabriker i Lane-Ryr och Sollebrunn försörjer hela Västsverige och Värmland med plattbärlag och skalväggar. I kombination med vår fabriksbetong, erbjuder vi helhetslösningar till det platsgjutna byggandet. Våra projekt- och försäljningsansvariga hjälper dig som kund hela vägen under projekteringsstadiet till dess att leveransen är slutförd.
 

Kontakta oss i Västsverige