Ring oss: 0104 50 50 00

Trainee

Under 2015 tog Thomas Concrete Group beslutet att arbeta fram ett traineeprogram. Huvudfokus var att finna kandidater vi tror kan växa och utvecklas tillsammans med oss. Personer som kan vara med och bidra på vår utvecklingsresa och som visar starkt engagemang och delaktighet från start. Personlighet och drivkrafter var viktigare än val av utbildningsinriktning. Sedan dess har vi välkomnat fem traineer till Thomas Concrete Group – Anna Von Krusenstierna, Tove PetterssonAron HwangIda Adolfsson och Anna Eliason.

 

Under 1 års tid så är målet att traineeprogrammet ska ge en bred kunskap om vår organisation, verksamhetsområden, arbetsmetoder och företagskultur. Programmet innehåller både tid på Thomas Concrete Group, Thomas Betongs båda affärsområden Betong & Prefab, Thomas Betongs huvudkontor samt avslutande arbete på Thomas Beton i Tyskland och Thomas Concrete i USA.

 

Vi vill gärna att ni följer med på deras resa genom att läsa deras bloggar. Kanske blir ni inspirerade av både vårt företag och vårt traineeprogram och i så fall ser vi gärna att ni visar intresse nästa gång vi söker nya traineer eller andra lediga tjänster.

 

 Tove och Aron, Traineer på Thomas Concrete Group 2016 & 2018

- Hur är det med dem idag?