Ring oss: 0104 50 50 00

Traineeprogram

Under 2015 tog Thomas Concrete Group beslutet att arbeta fram ett traineeprogram. Huvudfokus var att finna kandidater vi tror kan växa och utvecklas tillsammans medAnna Eliason, former trainee. Today she is Business Development Manager at Thomas Concrete Group. oss. Personer som kan vara med och bidra på vår utvecklingsresa och som visar starkt engagemang och delaktighet från start. Personlighet och drivkrafter var viktigare än val av utbildningsinriktning. Hittills har vi välkomnat – Anna Von Krusenstierna, Tove PetterssonAron HwangIda Adolfsson, Anna Eliason, Eva Kultje och Jakob Hallgren.

 

 

Under 1 års tid så är målet att traineeprogrammet ska ge en bred kunskap om vår organisation, verksamhetsområden, arbetsmetoder och företagskultur. Programmet innehåller både tid på Thomas Concrete Group, Thomas Betongs båda affärsområden Betong & Prefab, Thomas Betongs huvudkontor samt avslutande arbete på Thomas Beton i Tyskland och Thomas Concrete i USA.Sök tjänsten här:
arrow blue Trainee till Thomas Concrete Group
Lyssna på Thomas Concrete Groups vd och koncernchef, Hans Karlander, när han samtalar med två av våra tidigare traineer, Anna och Tove, om deras erfarenheter från traineeprogrammet.

 


 

Vi vill gärna att ni följer med på deras resa genom att läsa deras bloggar. Kanske blir ni inspirerade av både vårt företag och vårt traineeprogram och i så fall ser vi gärna att ni visar intresse nästa gång vi söker nya traineer eller andra lediga tjänster.


 

                                                                               CertifiedTraineeProgram logo                       

 

 

 

Programmet är certifierat av TraineeGuiden. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning och med marknadsmässig lön.