Ring oss: 0104 50 50 00

Jobba hos oss

Söker du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där du bidrar till byggandet av ett hållbart samhälle? Thomas Betongs framgång bygger på vår kompetens från ett engagerat team och vi söker alltid nya motiverade medarbetare.

 

Tveka inte att kontakta oss om Du vill investera i Din framtid tillsammans med Team Thomas!

 

Betongfabrik Thomas Betong

Produktion Betong

Vår produktion av betong sker på totalt 38 fabriker runt om i Sverige. Arbetet är brett med en huvuduppgift att producera betong men inkluderar även ordermottagning, provtagning, service & underhåll och inte minst en ständig säkerställning av vår produktkvalitet. Vår produktionsprocess består av roller som Produktionschef, Ansvarig Driftledare och Processoperatör.

Pump

Som Pumpmaskinist möter du dagligen våra kunder! Ett mycket självständigt och varierande arbete med högra krav på initiativ- och samarbetsförmåga. Kompetensen du bygger upp blir bred med en stark koppling till produkt, transport, säkerhet och reparation/underhåll.
Pumpprocessen inkluderar roller som Pumpchef, Pumpsamordnare och Pumpmaskinist.

Försäljning

Våra säljare verkar inom lokala försäljningsområden och träffar både entreprenörer, privatpersoner, byggherrar, arkitekter och konstruktionsfirmor. Som säljare möter du befintliga och potentiella kunder med ett lösningsorienterat förhållningssätt och du representerar stolt Team Thomas.

Prefab

Thomas Betong affärsområde Prefab ansvarar för att utveckla, marknadsföra, sälja, projektera och tillverka plattbärlag och skalväggar. Tillverkningen sker i två fabriker, i Heby & Lane-Ryr. Affärsområdet drivs genom rollerna Affärsområdeschef, Fabrikschef, Fabrikspersonal, Projektchef, Konstruktionschef, Konstruktör & Projektör.

Staber

Thomas Betongs staber består av Ekonomi, IT, Inköp, KMA (Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö), Marknadskommunikation, Produktutveckling och HR. Här stöds och utvecklas vår affär och vi söker ofta nya talangfulla medarbetare.