Ring oss: 0104 50 50 00

Teknisk support

 Vi erbjuder olika tjänster för våra kunder på deras byggarbetsplatser, innan, under och efter g jutning. Vi provar den färska och hårdnade betongens egenskaper, konsistensklass samt tryckhållfasthet. För att göra dagen på byggarbetsplatsen enklare erbjuder vi våra kunder ett digitalt verktyg att följa för exempel betongleveranser och följesedlar.

 

Min Betong mobil Thomas Betong Portalen Min Betong® arrow red

Thomas Betong erbjuder alla kunder den digitala tjänsten Min Betong® - en kundportal för att underlätta och effektivisera hanteringen av betongleveranser. Med digitala följesedlar, information kring beställningar och projekt, samt fakturor, får kunderna en enkel överblick över sitt byggprojekt, något som sparar både tid och pengar.

 

Min Betong® är ett digitalt informationsverktyg som underlättar kommunikationen mellan kunden på byggarbetsplatsen och Team Thomas. Den ständiga tillgången till information sparar tid och effektiviserar kommunikationen.

 

Thomas Concrete Group Digital Hållfasthetsmätning 1 NYHET! Digital hållfasthetsmätningar arrow red

Har du köpt betong från Thomas Betong? Mät och övervaka betongens hållfasthet i ditt projekt med sensorer. All data överförs till portalen Min Betong® och analyseras automatiskt. Du har direkt tillgång till dina mätresultat och kan ladda ner en PDF-rapport med en sammanställning av din hållfasthetsmätning.

 

Laboratoriesupport

Vi erbjuder test av betong både in-house och ute på byggarbetsplatsen. Exempel på egenskaper som kan testas är hållfasthet, absorptionsförmåga, vattenresistens, frostresistens osv.

  

Kvalitetskontroll

Vid arbetsplatsprovningar provar vi den färska och hårdnade betongens egenskaper och säkerställer att lufthalt, temperatur och konsistens i den färska betongen är rätt.