Ring oss: 0104 50 50 00

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som komplement till våra produkter.

Våra erfarna tekniker hittar alltid rätt lösning, oavsett hur komplicerat ditt projekt är.

 

technical advisory se

Genom en öppen dialog med våra kunder i projektets tidiga skede kan vi bistå med information för att utforma projekten på ett effektivt sätt samt ta fram rätt produkter med korrekt konsistensklass som möter kundens och projektets behov. Vi erbjuder support med hållfasthetsprognoser och prognoser för värmeutveckling samt CO2-avtryck. Vi dimensionerar betongstommen.

Läs mer  arrow red2 

technical support se

Vi erbjuder olika tjänster för våra kunder på deras byggarbetsplatser, innan, under och efter g jutning. Vi provar den färska och hårdnade betongens egenskaper, konsistensklass samt tryckhållfasthet. För att göra dagen på byggarbetsplatsen enklare erbjuder vi våra kunder ett digitalt verktyg att följa för exempel betongleveranser och följesedlar.

Läs mer  arrow red2 

concrete delivery se Vi transporterar högkvalitativ betong och betongelement dit du vill, när du vill. Vårt mål är att vara på rätt plats, i rätt tid och förse våra kunder med utmärkt service. Genom att vi äger en del av våra betongbilar har vi kontroll över transportprocessen och kan därigenom säkerställa en hög servicenivå för våra kunder.

Läs mer  arrow red2

concrete placement se

Vi har år av erfarenhet inom betongpumpning, detta i kombination med hög produktkännedom möjliggör för oss att veta exakt vilken typ av betong som passar för vilken pump.

Läs mer  arrow red2

 

concrete delivery se

På Thomas Betong har vi många års erfarenhet av att erbjuda våra kunder montage av stomme. Du som kund får då ett färdigt koncept där vi ansvarar för allt från tillverkningsritningar till produktion och montering av massiva bjälklag, massiva väggar, sandwichväggar, ytterväggar samt balkonger. Vi levererar stomme med montage över hela Sverige.

Läs mer   arrow red2