Är du student?

För oss på Thomas Betong är det en självklarhet att skapa goda relationer med våra framtida potentiella medarbetare. Vi satsar därför på att erbjuda dig som student goda möjligheter att få lära känna oss på Team Thomas! Oavsett om du är ny på din utbildning och vill få en inblick i ditt framtida arbetsliv eller om du är på slutet av din studentresa så vill vi veta mer om dig. Vi vill vara med och bidra till samhällsutvecklingen och då krävs det att arbeta mot den mest efterfrågade kompetensen – att erbjuda våra Young Professionals både kunskap och praktisk erfarenhet.

Du kan träffa oss på olika arbetsmarknadsdagar. I vår monter träffar du medarbetare från olika avdelningar och alltid en representant från HR avdelningen. Detta gör att vi kan svara på flertalet av dina frågor direkt på plats. En träff med oss kan leda till praktik, examensarbete eller deltidsarbete under studietiden. Håll utkik efter var vi befinner oss här på hemsidan.

Kontakt

För mer information eller för intresseanmälan, använda gärna vår intresseanmälan eller hör av dig direkt till vår HR-avdelning.

Christine Lange

HR
christine.lange@thomasbetong.se
0104 50 52 19