Ring oss: 0104 50 50 00

Tredje traineeperioden har dragit igång!

2017-03-07

Under de senaste tre månaderna har jag varit stationerad på Ringön, där jag har arbetat på vår Pumpavdelning med utveckling av mätetal och uppföljning. Under min tid på pumpavdelningen fick jag också möjlighet att följa med en av våra pumpchaufförer ut och pumpa betong. Du kan läsa mer om min dag ute på byggarbetsplatsen i mitt tidigare inlägg "Pumpning och provtagning". Jag vill rikta ett stort tack till vår pumpchef Linda Wegdell, men även till våra tre pumpsamordnare Anders Claesson, Mats Niska och Jan Nordqvist, som alla verkligen fick mig att känna mig välkommen i pumpgänget!

Under mina sista två veckor ute på Ringön fick jag även möjligheten att arbeta inom området produktion. Även där arbetade jag i huvudsak med mätetal, samt med att analysera våra transportkostnader. Trots en väldigt kort period inom området produktion, hann jag lära mig mycket, både av vår Produktionschef Anita Lunderg och vår Transportchef Magnus Mårtensson. Stort tack för er tid och ert engagemang!

Jag måste även passa på att tacka er ALLA på Ringön - Pumpförare, Betongchaufförer, Administratörer, Säljare, Kundservice, Fabrikspersonal mfl. - för en otroligt rolig och lärorik tid! Ni är grymma allihop!

Nu, i samband med starten på den tredje traineeperioden, är jag tillbaka på vårt huvudkontor på Södra Vägen. Under de kommande tre månaderna kommer jag att jobba med Business Controlling, innehållande bland annat utbildning och rapportbyggnad i Insikt, medverkande i processen för framtagning av Forecasts samt Risk Management. Jag är säker på att denna period kommer att bjuda på många spännande arbetsuppgifter och mycket kunskap!

Pump56a

Mottagning av vår nya 56:a i Märsta.

 

Pumpning

På plats med pumpen vid byggarbetsplatsen.

Invigning av RIngn

Invigning av Ringön.