Ring oss: 0104 50 50 00

Lars Jacobson, ekonomiassistent

Mitt namn är Lars Jacobson, 21. Jag påbörjar i höst mitt tredje läsår på Väg&Vatten Civilingenjör vid Chalmers Tekniska Högskola samt mina kandidatkurser på Handelshögskolan i Göteborg. Sommaren 2016 fick jag en möjlighet att arbeta på Thomas Betongs huvudkontor på Södra Vägen i Göteborg som ekonomiassistent.

 

Min första kontakt med Thomas Betong var genom Chalmers arbetsmarknadsmässa, CHARM. Jag kom senare i kontakt med företagets Redovisningschef och fick så småningom en inbjudan till en arbetsintervju. Första möjliga arbetsdagen efter min sista tenta på vårterminen fick jag börja arbeta. Mina arbetsuppgifter var framförallt inom ett projekt där jag fick arbeta direkt mot flera av företagets 36 fabriker i Sverige. Men jag fick även arbeta med flera olika delar av företagets ekonomi, vilket har varit otroligt lärorikt.

 

Thomas Betong ingår i koncernen Thomas Concrete Group. Att arbeta i en global koncern är en imponerande upplevelse där man får arbeta vid sidan om högt engagerade och professionella medarbetare. Slutligen lämnar jag sommarjobbet på med positiva arbetserfarenheter och en utvecklad praktisk kunskap inom ekonomi och betongbranschen samt en deltidstjänst hos Thomas Betong vid sidan av mina studier, en perfekt kombination för mig som student.