Ring oss: 0104 50 50 00

 

Thomas Betong utökar den digitala tjänsten Min Betong med ny funktion: resultat från arbetsplatsprovningar

Göteborg, 13 november 2023

 

Thomas Betongs digitala tjänst Min Betong har sedan lanseringen 2020 både effektiviserat och underlättat för kunderna. Nu utökas tjänsten och kan från och med nu även visa resultaten från arbetsplatsprovningar.

 

MinBetong arbetsplatsprovning 800x600

 

Thomas Betong, som är en del av Thomas Concrete Group, lanserade den digitala tjänsten Min Betong 2020. Allt sedan dess har tjänsten underlättat och effektiviserat för kunderna. Med digitala följesedlar, fakturor och realtidsuppdateringar kring betongleveranser får kunderna en tydlig överblick över sina projekt. Något som sparar både tid och pengar. Nu utökas Min Betong med en helt ny funktion, då resultaten från arbetsplatsprovningar flyttar in i tjänsten.

 

– När kunderna beställer arbetsplatsprovning av oss kommer våra provtagare ut till byggarbetsplatsen och gör en kvalitetskontroll. Då säkerställer de att lufthalt, temperatur och konsistens i den färska betongen är rätt. Det är en viktig tjänst som gör att kunden kan vara säker på att betongen håller rätt kvalitet för projektet, berättar försäljningschef Jonas Davidsson.

 

Arbetsplatsprovning 800x600

 

Resultaten från arbetsplatsprovningen har tidigare skickats manuellt från provtagaren. Från och med nu kommer resultaten i stället skickas direkt till Min Betong, där kunden får en mycket bättre översikt över samtliga provningsprotokoll.

 

– Att vi flyttar in resultaten från arbetsplatsprovningen i Min Betong underlättar för kunden. All information går nu att hitta på ett och samma ställe. Det blir enkelt och smidigt för alla parter, avslutar Jonas.

 

  

Om Thomas Betong
Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggnad och anläggningskonstruktioner. Fabriksbetong tillverkas i 39 betongfabriker och prefabricerade betongelement kommer från fyra fabriker. Utöver betong erbjuder företaget bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport, pumpning och montage av stomme. Thomas Betong ingår i den svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.  www.thomasbetong.se

 

Om Thomas Concrete Group AB
Thomas Concrete Group är en svensk familjeägd koncern som producerar och distribuerar högkvalitativa betongprodukter och tjänster. Företaget etablerades 1955 i Karlstad, av Martin Thomas och driver i dag verksamhet i USA, Polen, Tyskland, Norge och Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Koncernen har 2 400 anställda, producerade 5,9 miljoner m3 betong och omsatte drygt 10,5 miljarder SEK under 2022. Dotterbolaget i Sverige heter Thomas Betong AB. www.thomasconcretegroup.com