Sök
Stäng denna sökruta.

Bergerløkka

PROJECT FACTS

Typ:Bostäder
Plats:Billingstad
Utvecklare:JM Norge AS
Entreprenör:JM Norge AS
Period:2019–pågående
Kontakt:Hans Forss
I Billingstad mellan Asker och Sandvika, strax utanför Oslo bygger JM Norge AS ett stort bostadsområde med närmare 600 nya bostäder. Här finns närheten till både storstadspulsen och naturen. Thomas Betong har levererat prefabelement till projektet sedan 2019.

Bergerløkka utanför Oslo växer fram med hjälp av prefab från Sverige

Under ledning av projektchef Hans Forss och projektledare Ann Helen Høidal har Thomas Betong levererat en stor del av de komponenter som krävs för att förverkliga visionen för Bergerlökka. Hittills har Thomas Betong tillverkat och levererat prefabricerade betongelement motsvarande cirka 50 000 m² plattbärlag, 19 000 m² skalvägg/vändvägg, 2 500 m² balkonger, 1 400 m² loftgångselement samt 63 pelare. Leveranserna kommer från våra fabriker i Sollebrunn, Heby och Lane-Ryr. 

Bergerlokka_1

– Det här är ett stort projekt som vi har hållit på med under flera års tid med täta kontakter med kunden. Alltid lika roligt att se när projekt växer fram, från att ha varit en idé och en ritning till att människor bor och lever i de färdiga bostadshusen, säger Hans Forss.

Bergerlokka_10

PROJEKTFAKTA

Typ:Bostäder
Plats:Billingstad
Utvecklare:JM Norge AS
Entreprenör:JM Norge AS
Period:2019–pågående
Kontakt:Hans Forss
Scroll to top