Sök
Stäng denna sökruta.

Specialisterna
på betong

Efter snart 70 år på marknaden är vi en av de ledande leverantörerna av högkvalitativa betonglösningar i Sverige. Genom att kombinera leverans av betong med våra prefabprodukter och breda utbud av tjänster kan vi säkerställa kompletta och effektiva lösningar för ditt byggprojekt. Vi är Specialisterna på betong.

Vårt erbjudande

Under snart 70 år i branschen har vi utvecklat en rad innovativa betongprodukter och lösningar. Vi har också ett brett utbud av tjänster som komplement till våra produkter. 

Vi är en helhetsleverantör av prefabricerade betongelement. Här hittar du allt från plattbärlag och skalväggar till massiva bjälklag och väggar samt en rad olika tjänster som underlättar för dig.

Är du privatkund och ska gjuta en pool, en altan eller en platta till ett garage? Vi hjälper dig med leverans av betong till alla dina byggprojekt. Stora som små.

För oss är omsorg om människor och miljö av största betydelse. Det är därför hållbarhet är och har varit viktigt under lång tid. Ett faktum som bäst illustreras av vår koncerns mission: ”Att vara närmast våra kunder och tillsammans aktivt bidra till att bygga ett hållbart samhälle”.

Vårt kompetenta och engagerade Team Thomas utvecklar, producerar och säljer betong och prefab. 

Vi bryr oss och vill göra skillnad.

I vår hållbarhetsredovisning kan du läsa om hur Team Thomas kombinerar produkter, tjänster och bred branschkunskap för att driva utvecklingen av betongkonstruktion med lägre klimatpåverkan.

Våra referensprojekt

Klimatförbättrad betong

Sicklaanläggningen

Trysil Alpine Lodge

Klimatförbättrad betong

Kineum

Scroll to top