Ring oss: 0104 50 50 00

Ett givande besök på Thomas Beton i Kiel!

I går hade jag äran att få hälsa på mina tyska kollegor på Thomas Beton i Kiel. På kontoret i Kiel möttes jag av många härliga människor som berättade för mig vad de har för roll inom företaget och vad de har för arbetsuppgifter. Jag fick även en rundtur, både på kontoret, på deras laboratorium och på den intilliggande fabriken.

 

 

I slutet av dagen fick jag även möjlighet att träffa de tyska traineerna. I Tyskland är det dock annorlunda jämfört med Sverige, då traineerna där har ett treårigt program där de båda arbetar på företaget och går i skolan samtidigt. Detta är väldigt vanligt i Tyskland och i princip alla gör det för att de ska ha möjlighet att få ett bra jobb i framtiden. Det var i alla fall väldigt roligt att för höra om deras bakgrund och om deras arbete på Thomas Beton.

 

 

I och med att jag kommer spendera några månader i Kiel nästa sommar, var det väldigt givande att redan nu få se staden, kontoret och att få träffa människorna som jobbar där. Jag ser fram emot att träffa alla igen i maj nästa år!

 

Vy från Thomas Betons kontor Team Thomas Betongbilar i Tyskland, Thomas Beton