Ring oss: 0104 50 50 00

Pontus Wirsching, IT-support

Hej, mitt namn är Pontus Wirsching och jag går Tekniklinjen på IT-gymnasiet i Sundbyberg. Jag ska just påbörja mitt andra år och i somras fick jag chansen att jobba extra på Thomas Betong. Jag valde Thomas Betong därför att min pappa som är anställd på företaget hade hört att det kunde finnas ett extrabehov av hjälp under sommaren och han trodde jag skulle passa bra för jobbet.

 

Mina arbetsuppgifter har primärt varit att hjälpa till med olika tekniskt relaterade saker såsom att utbilda vissa av de anställda i olika Office program samt utveckla digitala verktyg. Det största projektet jag jobbade med under sommaren var att skapa en automatisk Excel-fil som Thomas Betong kan vid fuktmätningar. Det var kul att få vara med och bidra med något som jag vet att de faktiskt kommer att använda och ha nytta av i sitt dagliga arbete, att få göra lite skillnad även på ett sommarjobb. Förutom det så har jag även hjälpt till med lite gårdssysslor som att bila bort betong från fabriken och städa.

 

Jag tycker att tiden på Thomas Betong varit rolig och lärorik, jag kan absolut tänka mig att komma tillbaka i framtiden!