Ring oss: 0104 50 50 00

 

Thomas Betong förstärker prefabverksamheten med ny försäljningschef

Göteborg, 9 maj 2023

 

Thomas Betong, som är en del av Thomas Concrete Group, har utsett Staffan Larsson till ny försäljningschef inom affärsområde prefab. Staffan tillträdde 2 maj och kommer närmast från en tjänst som försäljningschef och KAM-ansvarig på affärsområde betong.

 

 Staffan Larsson 550x366

Staffan Larsson, ny försäljningschef på prefab.

 

– Det är med stor glädje jag hälsar Staffan Larsson välkommen till affärsområde prefab. Staffan har under sina 35 år i branschen samlat på sig värdefulla erfarenheter som vi alla kan dra nytta av under vår resa framåt. Han har mångåriga kunskaper om digitaliseringsprocesser och tjänster. Han är därtill en oerhört omtyckt ledare och kommer att fortsätta utveckla oss som specialisterna på betong, säger Per Ekendahl, affärsområdeschef prefab, Thomas Betong.

 

Helhetslösningar med fabriksbetong och prefab

Thomas Betong är sedan 2012 ledande inom utvecklingen av klimatförbättrad betong. Just nu läggs stort fokus på utvecklingen av klimatförbättrade prefablösningar.

 

– Staffans erfarenheter skapar ännu bättre förutsättningar för att erbjuda kunderna helhetslösningar med både fabriksbetong och prefab. Något som blir viktigare i takt med de allt högre kraven på låg klimatpåverkan från stommen, säger Per Ekendahl.

 

 

Viktigt med teamet i fokus för att leverera en bra upplevelse

Erbjudandet till kund handlar enligt Staffan också om mycket mer än att leverera klimatförbättrade lösningar till kunden.

  


– Vi har ett otroligt skickligt och väl sammansvetsat säljteam som det ska bli ett nöje att få leda och coacha. Nu är det viktigare än någonsin att leverera ett helhetserbjudande till kunden. Kunderna ska veta att bakom varje leverans från oss står ett helt team som jobbar tillsammans för att leverera en kundupplevelse i världsklass, avslutar Staffan.

 

Staffan Larsson tillträdde sin nya tjänst 2 maj.

 

 

Om Thomas Betong
Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggnad och anläggningskonstruktioner. Fabriksbetong tillverkas i 38 betongfabriker och prefabricerade betongelement kommer från fyra fabriker. Utöver betong erbjuder företaget bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport, pumpning och montage av stomme. Thomas Betong ingår i den svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
 www.thomasbetong.se

 

Om Thomas Concrete Group AB
Thomas Concrete Group är en svensk familjeägd koncern som producerar och distribuerar högkvalitativa betongprodukter och tjänster. Företaget etablerades 1955 i Karlstad, av Martin Thomas och driver i dag verksamhet i USA, Polen, Tyskland, Norge och Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Koncernen har 2 400 anställda, producerade 5,9 miljoner m3 betong och omsatte drygt 10,5 miljarder SEK under 2022. Dotterbolaget i Sverige heter Thomas Betong AB.
www.thomasconcretegroup.com 

 

Om klimatförbättrad betong
Klimatförbättrad betong är en betong med lägre koldioxidavtryck med samma höga – ibland t.o.m. högre – kvalitet, funktion och prestanda som traditionell betong www.klimatförbättradbetong.guide