Ring oss: 0104 50 50 00

Thomas Betong erbjuder digital hållfasthetsmätning i realtid

 


Göteborg den 2 februari 2021

 

Thomas Betong har lång erfarenhet av hållfasthetsmätning och har under 25 år erbjudit tjänsten till sina kunder. Nu lanserar företaget en uppgraderad, digital tjänst - monitorering av betongens hållfasthet i realtid. All data överförs till portalen Min Betong® och analyseras automatiskt. Kunden har direkt tillgång till projektets mätresultat och kan ladda ner en PDF-rapport med en sammanställning av hållfasthetsmätningen.

 

Med information om betongens hållfasthet får kunden möjlighet att fortsätta med kritiska aktiviteter som formrivning och golvläggning vilket i sin tur innebär potentiella besparingar i både tid och pengar. Betongens hållfasthetsutveckling kan följas i realtid och kan distribueras till alla projektmedlemmar via molnet för att underlätta kommunikationen på byggarbetsplatsen.

 

 

- Tid är en av de viktigaste faktorerna i byggbranschen idag. Att kunna ge våra kunder möjligheten att ta data-baserade beslut och optimera gjutning och härdningsprocessen känns mer än rätt. Tack vare det kan även vi som betongleverantör fortsätta optimera våra produkter. Ett vinnande koncept för båda parter - säger Mats Karlsson, Produktchef på Thomas Betong.

Min Betong® är en prenumerationstjänst och finns i tre nivåer. BASIC är kostnadsfri, STANDARD och PLUS är betaltjänster. Digital hållfasthetsmätning ingår i Min Betongs PLUS.
Läs mer här om Min Betong® http://thomasbetong.se/vart-erbjudande/min-betong-portal

Thomas Betong är Specialisterna på betong och i en koncern med hög ambitionsnivå som internationellt ligger i framkant gällande digitaliserade processer och tjänster i byggmaterialbranschen. Kundportalen Min Betong® och digitala tjänster vi erbjuder våra kunder är en viktig del för att förverkliga företagets vision om att vara bäst i branschen.

 

 

För mer information:

Mats Karlsson, Produktchef, Thomas Betong AB,
010-450 50 00  |  mats.karlsson@thomasbetong.se

 

Om Thomas Betong AB
Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggnad och anläggningskonstruktioner. Fabriksbetong tillverkas i 34 betongfabriker och prefabricerade betongelement kommer från tre fabriker. Utöver betong erbjuder företaget bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda är 380, omsättning 1,7 miljarder SEK (2019). Thomas Betong ingår i den svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se