Thomas Betong söker Fabrikspersonal till vår nya fabrik i Heby

2017-05-31

Thomas Betong växer och efterfrågan på våra produkter ökar kraftigt. Vi bygger därför en ny fabrik för prefabricerade skalväggar i Heby. Efter sommaren 2017 sker våra första leveranser från vår nya fabrik och vi söker nu dig som vill bli en del av det framgångsrika team vi ska bygga upp i Heby.

 

På arbetsplatsen kommer över 50 medarbetare att arbeta tillsammans i två fabriker och det blir därmed Thomas Betongs största arbetsplats!

 

Arbetsbeskrivning
Som Fabrikspersonal är du med i alla momenten i skalväggstillverkningen, t.ex. montering av ingjutningsgods och armering, gjutning och avlyft av de färdiga väggarna. I arbetsuppgifterna ingår också löpande städning och underhåll av fabriken, kvalitetssäkring genom för- och efterkontroller samt travers- och truckkörning. Arbetet kommer bedrivas i tvåskift och placeringsort är Heby.

 

Personliga egenskaper
Arbetet sker i team så en förutsättning är att du trivs med att samarbeta och gärna hjälper dina kollegor när det behövs. Vidare vill vi att du har en positiv attityd och vill bidra till god stämning. Det krävs också att du är kvalitetsmedveten och noggrann då våra produkter måste hålla högsta kvalitet. Vi tror även att du är engagerad och driven och tycker om att utveckla och förbättra, både i stort och i smått i våra fabriker. Vi ser gärna att du tar initiativ och du måste kunna ta i när det behövs. Vi arbetar inom tung tillverkningsindustri och fysiska arbetsmoment förekommer vilket gör det viktigt att du inte har problem med t.ex. axlar, knän eller rygg. Kompetenser

Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har truck/traverskort och/eller har arbetat i byggarbetsmiljö eller liknande, men det är inget krav. En förutsättning för arbetet är att du kan tala och förstå svenska.

 

Övrig information
Vi söker ett tiotal personer och tjänsterna ska tillsättas så snart som möjligt. Tjänsterna är tidsbegränsade i tre månader med goda möjligheter att övergå till tillsvidareanställning. Som Fabrikspersonal kan du komma att arbeta i båda våra fabriker i Heby. Vi jobbar med löpande urval, så ansök gärna redan idag men senast den 18 juni. Ansökan sker här.


Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team. Vi välkomnar därför sökande oberoende av kön, ålder och härkomst.


För ytterligare information eller frågor om tjänsten, kontakta gärna Olof Friman, Fabrikschef Heby
på telefon 0104-50 51 86.


Vi ser fram emot din ansökan!