Thomas Betong söker Processoperatör till Karlstad

2017-05-30

Arbetsbeskrivning
Som Processoperatör tillverkar du färsk betong via ett datoriserat styrsystem. I arbetsuppgifterna ingår också löpande underhåll av fabriken, kvalitetssäkring genom provtagning och det förekommer körning av hjullastare. Arbetet bedrivs i huvudsak på dagtid men innefattar ofta tidiga morgnar och ibland sena kvällar. Placeringsort är Karlstad.


Kompetenser och personliga egenskaper
Du är vårt ansikte utåt mot kund, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och arbetar kvalitetsmedvetet i varje leverans. Du har god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas. Du ser vad som behövs göras och är inte rädd att ta i när det behövs. Du trivs i en arbetsmiljö som är omväxlande. Har du erfarenhet från byggbranschen och tekniskt gymnasium eller liknande utbildning kommer du att ha en god grund att stå på.


Vi vill att du har:
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• God datorvana.
• B - körkort

Meriterande för tjänsten är:
• Godkänd utbildning i Fabriksbetongtillverkning klass II.
• Har du godkänd utbildning i Fabriksbetongtillverkning klass I kan vi även, för rätt person, erbjuda en tjänst som Ansvarig Driftledare.

 

Övrig information
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Vi jobbar därför med löpande urval, så ansök gärna redan idag men senast den 22 juni. Ansökan sker här.

 

Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team. Vi välkomnar därför sökande oberoende av kön, ålder och härkomst.


För ytterligare information kontakta:
Stefan Westin, Produktionschef Värmland
0104-50 58 71.