Thomas Betong söker Pumpmaskinist till Karlstad

2017-05-24

Som pumpmaskinist arbetar du med att pumpa ut betong till våra kunder i ditt närområde. Arbetet är självständigt och varierande vilket ställer krav på både initiativförmåga och samarbetsförmåga. Underhåll och reparation av betongpump, utrustning samt andra förekommande sysslor ingår i tjänsten. Arbetet bedrivs i huvudsak på dagtid men innefattar ofta tidiga morgnar och ibland sena kvällar.


När du arbetar som Pumpmaskinist är du vårt ansikte utåt mot kund, därför är det viktigt att du är serviceinriktad, social och sätter värde i att ge kunden högsta kvalitet i varje leverans. Arbetet innebär pumpning på många olika arbetsplatser, med många olika kundkontakter. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, vidare är det ett krav för jobbet att du klarar ett fysiskt tungt arbete.


Som person är du ansvarsfull, positiv och gillar att arbeta i en omväxlande miljö. Du har en bakgrund som maskinoperatör, chaufför eller kranförare med körkort minst klass C. Har du Svensk Betongs pumpförarutbildning, YKB och har erfarenhet av betongpumpning är det mycket meriterande. Gillar du dessutom att meka med lastbilar, så är det också ett plus.


Placeringsort är Karlstad.


Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Vi jobbar därför med löpande urval, så ansök gärna redan idag men senast 30 juni. Ansökan sker här.


Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team. Vi välkomnar därför sökande oberoende av kön, ålder och härkomst.


För ytterligare information om tjänsten kontakta:
Jan Nordqvist, Pumpsamordnare Värmland,
på telefon 0104-505817.