Thomas Betong söker Processoperatör till Göteborg maj 2017

2017-05-08

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar allt från att ansvara för den dagliga produktionen av fabriksbetong, till löpande underhåll och provtagning. Arbetet bedrivs i huvudsak på dagtid men innefattar ofta tidiga morgnar och ibland sena kvällar.


Som Processoperatör är du vårt ansikte utåt mot kund, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och sätter värde i att ge kunden högsta kvalitet i varje leverans. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god datorvana. Vi vill att du har erfarenhet från arbete inom betongbranschen. Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen och gått tekniskt gymnasium eller liknande utbildning, kommer du ha en god grund att stå på. Meriterande för tjänsten är att du har godkänd utbildning i Fabriksbetongtillverkning klass II.


Är du kvalitetsmedveten och har arbetat med förbättringsarbete kommer detta att uppskattas då vi ställer höga krav på kvalitet och säkerhet. Du har förmågan att se vad som behöver göras, är den som tar tag i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta i en omväxlande miljö.


Vi ser fram emot din ansökan!


Övrig information
Skicka din ansökan till rekrytering@thomasbetong.se

 

För ytterligare information kontakta:
Anita Lundberg, Produktionschef 0104-50 51 20