Vi söker en serviceinriktad transportplanerare till Thomas Betong

2017-05-05

Visionen med Kundservice är att ge våra kunder branschens bästa service med enkel och samordnad kontaktyta för merparten av kundens ärenden. Vi söker dig som vill bli en del av Team Thomas, ett expansivt familjeföretag där vi värnar om varandras arbetsmiljö.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med kundbokningar inom Göteborg och delar av Västsverige och du transportplanerar för hög service och optimering. Du registrerar ordrar främst genom telefonkontakt med kunder och hanterar reklamationer samt har daglig kontakt med chaufförer. I ditt arbete har du stor möjlighet att påverka processer och vara med i förbättringsarbete.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom transportplanering.
Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen och våra kunders vardag samt godkänd utbildning i fabriksbetongtillverkning klass 2 är det meriterande.

 

Personliga egenskaper
Som person är du en serviceinriktad problemlösare, analytisk och någon som ser både helheten och detaljerna i flödet. Du är van att hantera en snabb och föränderlig daglig verksamhet. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att kommunicera och knyta kontakter samt har lätt för att samarbeta tillsammans med arbetskollegor, kunder och leverantörer, interna såväl som externa. Då du även kommer att arbeta självständigt är det viktigt att du är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

 

Övrig information

Vi samarbetar med Palm & Partners vid tillsättningen av uppdraget.

Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.

Du ansöker om tjänsten via Palm & Partners hemsida www.palmpartners.se. För vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tomas Rosborg, tomas.rosborg@palmpartners.se eller på 0708 953 747.

 

Kontaktperson
Frågor om tjänsten kan också besvaras av produktionschef Anita Lundberg, anita.lundberg@thomasbetong.se

 

Placering
Göteborg/Ringön

 

Välkommen med din ansökan redan idag!