Thomas Betong söker Konstruktör Prefab

2016-08-24

För att möta en kraftigt ökad efterfrågan söker vi nu Konstruktör Prefab

Som Konstruktör på Thomas Betong blir du en del av gruppen som i nuläget består av 12 personer, varav hälften i Göteborg och övriga på olika orter i Sverige och Norge. Gruppen har sedan flera år även ett tätt samarbete med ett konsultteam i Indien som ger stöd primärt kring produktionsunderlag och beräkningar. Samarbetet fungerar mycket väl och skapar både ett ömsesidigt utbyte och en möjlighet att optimera resurserna, t.ex. genom att gruppen i Skandinavien kan ha ett större fokus på projektledning och kundkontakt.


Du kommer främst att arbeta med väggar och bjälklag till bostadsprojekt och ansvarar för framtagning av konstruktions- och tillverkningsritningar, beräkningar och produktutveckling. Med din expertis arbetar du även tätt ihop med våra kunder och agerar rådgivare i konstruktionsfrågor, med syfte att utveckla såväl kundens som våra produkter över tid.


Du kommer att arbeta i en grupp och i ett bolag som är kända för att kombinera en hög professionell nivå med en ödmjuk framtoning. Vi tror på det vi gör och är övertygade om att långsiktig framgång bygger på långsiktiga relationer, något som visat sig framgångsrikt under de 60 år vi medverkat till att bygga ett hållbart samhälle.


Önskvärda egenskaper och bakgrund

  • Minst några års erfarenhet som konstruktör inom byggbranschen eller närliggande bransch.
  • Erfarenhet av projektledning.
  • Erfarenhet av konstruktionsberäkning.
  • Utbildning som civil/högskoleingenjör eller motsvarande.
  • En god struktur i ditt arbete och tar ett stort ansvar samtidigt som du har förmågan att delegera.


Placering Göteborg/Ringön


Vi söker dig som vill bli en del av Team Thomas, ett expansivt familjeföretag där vi värnar om varandra.


I denna rekrytering samarbetar vi med NGENIA och frågor besvaras av Oscar Jönsson, 0720-09 27 44, eller Stefan Kristoffersson, 0768-15 45 40.


Din ansökan skickar du till thomasbetong@holmhenning.se