Thomas Betong söker Pumpmaskinister till Göteborg

2017-05-29

Thomas Betong växer och efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar kraftid. Därför utökar vi nu med Pumpmaskinister i Göteborg!

 

Som pumpmaskinist arbetar du med att pumpa ut betong till våra kunder i Göteborgområdet. Arbetet är självständigt och varierande vilket ställer krav på både initiativförmåga och samarbetsförmåga. Underhåll och reparation av betongpump, utrustning samt andra förekommande sysslor ingår i tjänsten. Arbetet bedrivs med flexibel arbetstid, med veckovis planering för information om tidiga morgnar, sena eftermiddagar/kvällar eller nattarbete, men i huvudsak på dagtid.


När du arbetar som Pumpmaskinist är du vårt ansikte utåt mot kund, därför är det viktigt att du är serviceinriktad, social och sätter värde i att ge kunden högsta kvalitet i varje leverans. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vidare är det ett krav för jobbet att du klarar ett fysiskt tungt arbete.


Som person är du ansvarsfull, positiv och gillar att arbeta i en omväxlande miljö. Du har en bakgrund som maskinoperatör, chaufför eller kranförare med körkort minst klass C. Har du Svensk Betongs förarutbildning, YKB och har erfarenhet av betongpumpning är det mycket meriterande. Ett plus är om du gillar att meka med lastbilar.


Vi ser fram emot din ansökan!


Övrig information

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan till rekrytering@thomasbetong.se så snart du kan.


 

För ytterligare information kontakta:
Pumpsamordnare Göteborg, Anders Claesson på tfn 0104-50 53 52