Trainee

Under 2015 tog Thomas Concrete Group beslutet att arbeta fram ett traineeprogram. Huvudfokus var att finna kandidater vi tror kan växa och utvecklas tillsammans med oss. Personer som kan vara med och bidra på vår utvecklingsresa och som visar starkt engagemang och delaktighet från start. Personlighet och drivkrafter var viktigare än val av utbildningsinriktning. Vi står nu inför att välkomna våra två första Traineer till Thomas Concrete Group – Anna Von Krusenstierna och Tove Pettersson.

Den 15 augusti 2016 gjorde Anna och Tove sin första arbetsdag på traineeprogrammet som pågår under 1 års tid.  Under denna tid kommer de få en bred kunskap om vår organisation, verksamhetsområden, arbetsmetoder och företagskultur. Programmet innehåller både tid på Thomas Concrete Group, Thomas Betongs båda affärsområden Betong & Prefab, Thomas Betongs huvudkontor samt avslutande arbete på Thomas Beton i Tyskland och Thomas Concrete i USA.

Vi vill gärna att ni följer med på deras resa genom att läsa Annas och Toves blogg. Kanske blir ni inspirerade av både vårt företag och vårt traineeprogram och i så fall ser vi gärna att ni visar intresse nästa gång vi söker nya traineer eller andra lediga tjänster.

Anna och Tove

 Anna och Tove på Chalmers VARM-mässa 2016